2009. március 21., szombat

Lemnondott Gyurcsány Ferenc



Hitel*


*Olvastam, hogy a magyarok nagy százaléka a válság ellenére sem képes leállni a hitelfelvételekkel. És itt most nem is azokra gondolok, akiknek égető szüksége lenne pénzre, mert már nem tudja honnan előteremteni a napi szükségletekre valót. A felvett hitelek jelentős része szórakoztató elektronikai cikkek vásárlására és más hasonló luxuskiadásokra veszik fel. Abba senki sem gondol bele, hogy ezeket a hiteleket bizony vissza is kell fizetni és ez utóbbi aktus bizony nem a legkellemesebb időtöltések közé tartozik. Van egy Hitelintézet (mely ellen idén már tüntettek is uzsorakamatai miatt), ahol azt reklámozzák, ha karácsonyi ajándékra vagy esküvőre veszünk fel hitelt, biztosan emlékezetes lesz az ünnep. Hát mit mondjak? Sok évig emlékezni fognak a hitelfelvevők, mivel fizetniük kell azt a rengeteg pénzt. És ha idegileg lerobbanunk, akkor az orvos honoráriumára is hitelt vehetünk fel. Nekem a legjobban az adósságrendező hitel tetszik:(
Lassan a hitelreklámok végén is el lehetne mondani, hogy "A mellékhatások tekintetében olvassa el a csillagozott részt vagy kérdezze meg kezelőorvosát, befektetőjét!"

2009. március 20., péntek

Új Karikatúra blog


Új karikatúra blog indult útjára 2009-ben. Reméljük, hogy sikerül egy kis fénysugárt csempészni ebbe a jelenlegi savanyú-sanyarú, gazdasági válsággal terhelt világunkba.
Klikk a címre!

2009. március 19., csütörtök

Politikai karikatúra

Álbliccelők


Nem is olyan régen azt olvastam, hogy a BKV álbliccelőket fog alkalmazni az olyan korrupt ellenőrök kiszűrésére, amilyeneket a hónap elején kapcsoltak le a cégnél.
Arra gondoltam, hogy ilyen álbliccelőnek én is szívesen elmennék. Végre legálisan lehetne lógni.